The Ex, De Kift, Kalio Gayo
31 augustus in Paradiso

31 augustus 2014 Paradiso

programma


kaartverkoop


brand


theaterstraat


nieuws

duizend dank


21 augustus 2014: Voorverkoop loopt goed

De voorverkoop via deze site loopt voorspoedig.
Als je vantevoren je kaartje koopt hoef je niet zo lang in de rij te staan. Bovendien loop je niet het risico dat de tent vol is...
Wij vinden het ook prettig om te weten hoeveel mensen zeker komen, eventueel kunnen we de zaal op tijd aanpassen voor nog meer bezoekers

Dus reserveer snel.

De online voorverkoop stopt op woensdag 27 augustus om 23:59!20 augustus 2014: Donaties stromen binnen

Vele mensen en bedrijven steunen Theaterstraat. Naast de bands en Paradiso, die belangeloos hun geweldige medewerking en faciliteiten aanbieden, wordt er op alle fronten belangeloos meegewerkt om het feest een succes te maken.

Kijk voor een niet compleet overzicht op de Duizend Dank pagina.12 augustus 2014: De posters zijn gedrukt

Drukkerij de Raddraaier heeft voor minder dan de onkosten de poster gedrukt op A2 formaat.
Wil je de posters ook verspreiden (ophangen, plakken) in jouw buurt?
Stuur even een mailtje naar

je kan ook de flyer downloaden in .pdf en zelf printen23 juli 2014: Persbericht

Benefiet voor Theaterstraat in Paradiso

In samenwerking met Paradiso organiseert het comité 'Help Theaterstraat uit de brand' een benefiet, met onder andere de Kift en The Ex.

Het benefiet gaat plaatsvinden op zondag 31 augustus vanaf 20.00 in Paradiso. De avond begint met een optreden van de Fanfare van de Eerste Liefdesnacht, gevolgd door Kalio Gayo, de Kift en The Ex. Ze treden allen belangeloos op voor het goede doel.

Om de sfeer en opbrengst van de avond verder te verhogen vindt er een veiling van unieke verbrande kunst en foto's plaats. De verbrande kunst is ontstaan uit mooi gevormde objecten die bij het opruimen van de hopen puin na de brand zijn aangetroffen. De prachtige foto's zijn de eerste weken na de brand gemaakt door Kika.

De avond wordt opgevrolijkt door DJ Kollektief Kansloos en Schuifdicht, die ook als de optredens zijn afgelopen de sfeer er inhouden met hun plaatjes.

Natuurlijk zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar en er is een cocktailbar.

Al het geld dat deze avond binnenkomt, op wat kosten na, gaat door naar Theaterstraat. Theaterstraat is een vrijwilligers collectief dat al ruim 35 jaar technische ondersteuning biedt bij demonstraties, buurtfeesten en andere straatacties. In december is hun loods deels afgebrand en zijn ze ook veel apparatuur kwijtgeraakt. Met dit geld kunnen zij verder met de herbouw van hun loods en het vervangen van materiaal.

Omdat hun archief van 1976 tot en met 1997 verloren is gegaan vragen we bezoekers om alles wat ze aan foto's, krantenartikelen en verdere spullen hebben waar Theaterstraat in voorkomt of waar ze aan hebben bijgedragen mee te nemen.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterstraatbenefiet.nl voor een luttele 10 euro per stuk.

Op deze site is ook meer informatie over Theaterstraat, de brand, de bands, Paradiso, en nog veel meer te vinden.

Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam

Volg Theaterstraat, samen uit de as herrijzen:
Volgen op Facebook


deel deze pagina met vriendjes en vriendinnetjes:
Delen op Facebook


Paradiso, de Paradiso medewerkers, alle vrijwilligers en artiesten werken belangeloos mee aan deze benefiet voor stichting theaterstaat.
Deze site wordt gratis gehost door antenna.nl, Networking for Progress, not for Profit!